PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DIO


DIO (foto interpreta)
#200

Ronnie James Dio (zpěv, klávesy)
Craig Goldy
(kytara, klávesy)
Rudy Sarzo
(basa)
Scott Warren
(klávesy)
Simon Wright
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
California

VZNIK / STATUS

1982 / rozpad



Diskografie


Holy Diver 1983: Holy Diver 9/10
The Last In Line 1984: The Last In Line 9/10
Sacred Heart 1985: Sacred Heart 8/10
Dream Evil 1987: Dream Evil 9/10
Lock Up The Wolves 1990: Lock Up The Wolves 8/10
Strange Highways 1994: Strange Highways 6/10
Angry Machines 1996: Angry Machines 6/10
Magica 2000: Magica 7/10
Killing The Dragon 2002: Killing The Dragon 7/10
Master Of The Moon 2004: Master Of The Moon 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DIO | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ADASTRA
Heavy Metal
HESS
Heavy Metal
ELVENSTORM
Heavy Metal

Fanoušci


ghoul
2393 bodů
sekersson
10657 bodů
powerhome
24755 bodů
Klika
446 bodů
Jesse Custer
565 bodů

ZOBRAZIT (35)

Poslední hodnocení


SKEPTICISM
Ordeal
2015

obal



fuk 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist