PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DIO


DIO (foto interpreta)
#200

Ronnie James Dio (zpěv, klávesy)
Craig Goldy
(kytara, klávesy)
Rudy Sarzo
(basa)
Scott Warren
(klávesy)
Simon Wright
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
California

VZNIK / STATUS

1982 / rozpad



Diskografie


Holy Diver 1983: Holy Diver 9/10
The Last In Line 1984: The Last In Line 9/10
Sacred Heart 1985: Sacred Heart 8/10
Dream Evil 1987: Dream Evil 9/10
Lock Up The Wolves 1990: Lock Up The Wolves 8/10
Strange Highways 1994: Strange Highways 6/10
Angry Machines 1996: Angry Machines 6/10
Magica 2000: Magica 7/10
Killing The Dragon 2002: Killing The Dragon 7/10
Master Of The Moon 2004: Master Of The Moon 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DIO | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DEAN WALLACE
Heavy Metal
MASS
Heavy Metal
DESMODUS
Heavy Metal

Fanoušci


Konstantinas1
0 bodů
Mercenary
428 bodů
starbreaker
1304 bodů
MICHAL
7 bodů
prca56
155 bodů

ZOBRAZIT (36)

Poslední hodnocení


CRIMFALL
Amain
2017

obal



Chupacabros 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist