PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DIO


DIO (foto interpreta)
#200

Ronnie James Dio (zpěv, klávesy)
Craig Goldy
(kytara, klávesy)
Rudy Sarzo
(basa)
Scott Warren
(klávesy)
Simon Wright
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
California

VZNIK / STATUS

1982 / rozpad



Diskografie


Holy Diver 1983: Holy Diver 9/10
The Last In Line 1984: The Last In Line 9/10
Sacred Heart 1985: Sacred Heart 8/10
Dream Evil 1987: Dream Evil 9/10
Lock Up The Wolves 1990: Lock Up The Wolves 8/10
Strange Highways 1994: Strange Highways 6/10
Angry Machines 1996: Angry Machines 6/10
Magica 2000: Magica 7/10
Killing The Dragon 2002: Killing The Dragon 7/10
Master Of The Moon 2004: Master Of The Moon 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DIO | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LIFE AFTER DEATH
Heavy Metal
ANGUS
Heavy Metal
BABY TUCKOO
Heavy Metal

Fanoušci


Dizzy
504 bodů
lionsnake
617 bodů
Psychozz
134 bodů
destroyer666
105 bodů
prca56
155 bodů

ZOBRAZIT (36)

Poslední hodnocení


KORN
Take A Look In The Mirror
2003

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist