PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

VANISHING POINT


VANISHING POINT (foto interpreta)
#1984

Silvio Massaro (zpěv)
Chris Porcianko
(kytara)
James ´Bushy´ Maier
(kytara)
Adrian Alimic
(basa)
Jordan Trevan
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Austrálie
Melbourne

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


In Thought 1997: In Thought -
Tangled In Dream 2000: Tangled In Dream 9/10
Embrace The Silence 2005: Embrace The Silence 8/10
The Fourth Season 2007: The Fourth Season 9/10
Distant is the Sun 2014: Distant is the Sun 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | VANISHING POINT | Progressive Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MAEGI
Progressive Power Metal
CIRCLE II CIRCLE
Progressive Power Metal
ABYSS
Progressive Power Metal

Fanoušci


Michael 205
2109 bodů

Poslední hodnocení


OZZY OSBOURNE
Ordinary Man
2020

obal



Caligari 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist