PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SERVANT GIRL ANNIHILATOR


SERVANT GIRL ANNIHILATOR (foto interpreta)
#19664

Josh Dawson (zpěv, kytara, basa)
Kyle Rawlings
(zpěv, bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal / Grindcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Pleasantville, New Jersey

VZNIK / STATUS

2015 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Quartered Cavernosa [EP] 2016: Quartered Cavernosa [EP] 7/10
Shrunken Heads and Bloated Dead [EP] 2016: Shrunken Heads and Bloated Dead [EP] 7/10
Smorgasmorgue [EP] 2016: Smorgasmorgue [EP] 7/10
Enemies ov God [EP] 2016: Enemies ov God [EP] 7/10
Suicybernetic [EP] 2017: Suicybernetic [EP] 7/10
Bloody Goreful [EP] 2017: Bloody Goreful [EP] 7/10
Putting the Fun in the Funereal [EP] 2018: Putting the Fun in the Funereal [EP] 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SERVANT GIRL ANNIHILATOR | Death Metal / Grindcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KRISIS
Death Metal / Grindcore
PROPHECY OF DOOM
Death Metal / Grindcore
GOUT
Death Metal / Grindcore

Poslední hodnocení


ZED DESTRUCTIVE
Corroded by Darkness
2020

obal



Doctor 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist