PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MAYHEM


MAYHEM (foto interpreta)
#196

Attila Gábor Csihar (zpěv)
Morten ´Teloch´ Iversen
(kytara)
Charles ´Ghul´ Hedger
(kytara)
Jorn ´Necrobutcher´ Stubberud
(basa)
Jan Axel ´Hellhammer´ Blomberg
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Oslo

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


Deathcrush [EP] 1987: Deathcrush [EP] 8/10
Live in Leipzig [live] 1993: Live in Leipzig [live] 10/10
De Mysteriis Dom Sathanas 1994: De Mysteriis Dom Sathanas 9/10
Wolf´s Lair Abyss [EP] 1997: Wolf´s Lair Abyss [EP] 8/10
Live In Bischofswerda [VHS] 1998: Live In Bischofswerda [VHS] 8/10
Mediolanum Capta Est [live] 1999: Mediolanum Capta Est [live] 9/10
Grand Declaration Of War 2000: Grand Declaration Of War 8/10
Chimera 2004: Chimera 8/10
Ordo Ad Chao 2007: Ordo Ad Chao 9/10
Life Eternal [EP] 2009: Life Eternal [EP] 8/10
Esoteric Warfare 2014: Esoteric Warfare 8/10
Live in Zeitz [live] 2016: Live in Zeitz [live] 9/10
De Mysteriis Dom Sathanas Alive [live] 2016: De Mysteriis Dom Sathanas Alive [live] 9/10
Live in Sarpsborg [live] 2017: Live in Sarpsborg [live] 10/10
Live in Jessheim [live] 2017: Live in Jessheim [live] 10/10
Daemon 2019: Daemon -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MAYHEM | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MORTIS MUTILATI
Black Metal
NACHTLIEDER
Black Metal
SEZARBIL
Black Metal

Fanoušci


godis9
203 bodů
twisted sister
4223 bodů
ThrashPanda
18071 bodů
piha
38064 bodů
tomasgregor24
15 bodů

ZOBRAZIT (24)

Poslední hodnocení


EXCITER
Better Live than Dead [live]
1993

obal



Niki 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist