PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MAYHEM


MAYHEM (foto interpreta)
#196

Attila Gábor Csihar (zpěv)
Morten ´Teloch´ Iversen
(kytara)
Charles ´Ghul´ Hedger
(kytara)
Jorn ´Necrobutcher´ Stubberud
(basa)
Jan Axel ´Hellhammer´ Blomberg
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Oslo

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


Deathcrush [EP] 1987: Deathcrush [EP] 8/10
Live in Leipzig [live] 1993: Live in Leipzig [live] 10/10
De Mysteriis Dom Sathanas 1994: De Mysteriis Dom Sathanas 9/10
Wolf´s Lair Abyss [EP] 1997: Wolf´s Lair Abyss [EP] 8/10
Live In Bischofswerda [VHS] 1998: Live In Bischofswerda [VHS] 8/10
Mediolanum Capta Est [live] 1999: Mediolanum Capta Est [live] 9/10
Grand Declaration Of War 2000: Grand Declaration Of War 8/10
Chimera 2004: Chimera 8/10
Ordo Ad Chao 2007: Ordo Ad Chao 9/10
Life Eternal [EP] 2009: Life Eternal [EP] 8/10
Esoteric Warfare 2014: Esoteric Warfare 8/10
Live in Zeitz [live] 2016: Live in Zeitz [live] 9/10
De Mysteriis Dom Sathanas Alive [live] 2016: De Mysteriis Dom Sathanas Alive [live] 9/10
Live in Sarpsborg [live] 2017: Live in Sarpsborg [live] 10/10
Live in Jessheim [live] 2017: Live in Jessheim [live] 10/10
Daemon 2019: Daemon 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MAYHEM | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VOODUS
Black Metal
NEPTRECUS
Black Metal
KATHARSIS
Black Metal

Fanoušci


godis9
213 bodů
twisted sister
4223 bodů
tomasgregor24
15 bodů
Metallisydan
1 bodů
ThrashPanda
18071 bodů

ZOBRAZIT (25)

Poslední hodnocení


RAGNAROK
Non Debellicata
2019

obal



Dub 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist