PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HUNGARIA


HUNGARIA (foto interpreta)
#19418

Miklós Fenyő (zpěv, klávesy)
Penczi Mária Ilona
(zpěv)
Gábor Novai
(basa)
Zoltán Kékes
(kytara)
Gyula Fekete
(kytara, saxofon)
Róbert Szikora
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Rock

ZEMĚ PŮVODU

Maďarsko
Budapešť

VZNIK / STATUS

1967 / rozpad





Diskografie


Koncert A Marson 1970: Koncert A Marson 8/10
Hungária 1971: Hungária -
Rock ´N Roll Party 1980: Rock ´N Roll Party 7/10
Hotel Menthol 1981: Hotel Menthol 8/10
Aréna 1982: Aréna 7/10
Finálé (?) 1983: Finálé (?) 7/10
Van, Aki Forrón Szereti 1985: Van, Aki Forrón Szereti 7/10
Rég Volt, Így Volt... [kompilace] 1985: Rég Volt, Így Volt... [kompilace] 9/10
Ébredj Fel Rockandrollia 1995: Ébredj Fel Rockandrollia -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HUNGARIA | Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WALCER
Rock
ROLF MUNKES
Rock
TĚLA
Rock

Poslední hodnocení


NAPALM DEATH
Suffer The Children [EP]
1990

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist