PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BEARDFISH


BEARDFISH (foto interpreta)
#1909

Rikard Sjöblom (zpěv, kytara, klávesy)
David Zackrisson
(kytara)
Robert Hansen
(basa)
Magnus Östgren
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Gävle

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Fran En Plats Du Ej Kan Se 2003: Fran En Plats Du Ej Kan Se 10/10
The Sane Day 2005: The Sane Day 10/10
Sleeping In Traffic : Part One 2007: Sleeping In Traffic : Part One 10/10
Sleeping In Traffic : Part Two 2008: Sleeping In Traffic : Part Two 10/10
Destined Solitaire 2009: Destined Solitaire 9/10
Mammoth 2011: Mammoth 9/10
The Void 2012: The Void 9/10
+4626-Comfortzone 2015: +4626-Comfortzone 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BEARDFISH | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SLEEPING IN TRAFFIC
Progressive Rock
JONO
Progressive Rock
I MOTHER EARTH
Progressive Rock

Fanoušci


Crippled Reverend
6049 bodů

Poslední hodnocení


WARKINGS
Revenge
2020

obal



steblohaf 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist