PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TÖRR


TÖRR (foto interpreta)
#19

Ota Hereš (kytara, zpěv)
Honza ´Bart´ Bartoš
(basa, zpěv)
Radek Sladký
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash / Black Metal / Black´n´Roll

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1977 / aktivní



Diskografie


Witchhammer [demo] 1987: Witchhammer [demo] 9/10
Gang Live [demo] 1989: Gang Live [demo] 9/10
Armageddon 1990: Armageddon 9/10
Institut klinické smrti 1991: Institut klinické smrti 9/10
Chcípni o kus dál 1992: Chcípni o kus dál 8/10
Kladivo na čarodějnice [kompilace] 1993: Kladivo na čarodějnice [kompilace] 9/10
Morituri Te Salutant 1996: Morituri Te Salutant 6/10
Live [live] 1997: Live [live] 8/10
Gallery [kompilace] 1999: Gallery [kompilace] 9/10
Tanec Sv.Víta 2000: Tanec Sv.Víta 4/10
Made In Hell 2003: Made In Hell 8/10
Törritorium 2006: Törritorium 7/10
Inkubatörr [kompilace] 2006: Inkubatörr [kompilace] 9/10
Inferno Nocturno [kompilace] 2010: Inferno Nocturno [kompilace] 8/10
Institut černého kovu [V.A.] 2011: Institut černého kovu [V.A.] 7/10
Tempus Fugit 2011: Tempus Fugit 7/10
Black´n´Roll 2016: Black´n´Roll 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TÖRR | Thrash / Black Metal / Black´n´Roll | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


MICHAL
7 bodů
Holas
135 bodů
Rocker-Tialk
3427 bodů
Jesse Custer
554 bodů
Temnice Potemná
163 bodů

ZOBRAZIT (39)

Poslední hodnocení


PSYCHOTOOL
Rotten Paradise
2019

obal



Rad 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist