DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KARG


KARG (foto interpreta)
#18979

V. Wahntraum (zpěv, všechny nástroje)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Post-Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rakousko
Sankt Johann im Pongau

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní



Diskografie


Von den Winden der Sehnsucht 2008: Von den Winden der Sehnsucht -
Von den Winden der Sehnsucht #2 2010: Von den Winden der Sehnsucht #2 -
Scherben [EP] 2011: Scherben [EP] -
Apathie 2012: Apathie -
Malstrom 2014: Malstrom -
Weltenasche 2016: Weltenasche 8/10
Karg Unplugged [EP] 2018: Karg Unplugged [EP] 8/10
Dornenvögel 2018: Dornenvögel 9/10
Traktat 2020: Traktat 0/10
Resilienz [EP] 2020: Resilienz [EP] 0/10
Resignation 2022: Resignation -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KARG | Post-Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MOROWE
Post-Black Metal
CHROME WAVES
Post-Black Metal
TRNA
Post-Black Metal

Fanoušci


mr.666
136 bodů

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist