PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GRATEFUL DEAD


GRATEFUL DEAD (foto interpreta)
#18691

Jerry Garcia (zpěv, kytara)
Bob Weir
(kytara, zpěv)
Vince Welnick
(klávesy, zpěv)
Phil Lesh
(basa, zpěv)
Bill Kreutzmann
(bicí)
Mickey Hart
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Palo Alto, California

VZNIK / STATUS

1965 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

www.dead.net
facebook.com



Diskografie


The Grateful Dead 1967: The Grateful Dead -
Anthem of the Sun 1968: Anthem of the Sun -
Aoxomoxoa 1969: Aoxomoxoa -
Workingman´s Dead 1970: Workingman´s Dead -
American Beauty 1970: American Beauty -
Wake of the Flood 1973: Wake of the Flood -
From the Mars Hotel 1974: From the Mars Hotel -
Blues for Allah 1975: Blues for Allah -
Terrapin Station 1977: Terrapin Station -
Shakedown Street 1978: Shakedown Street -
Go to Heaven 1980: Go to Heaven -
In the Dark 1987: In the Dark -
Built to Last 1989: Built to Last -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GRATEFUL DEAD | Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SAINT ASONIA
Rock
WHITE STRIPES, THE
Rock
VLADIMÍR MIŠÍK & ETC
Rock

Poslední hodnocení


CRIPPLED BLACK PHOENIX
Great Escape
2018

obal



piha 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist