PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

UNHERZ


UNHERZ (foto interpreta)
#18687

Felix Orschel (zpěv, kytara)
Andy Arnold
(kytara)
Locke Heylmann
(basa, zpěv)
Christian ´Bogi´ Bogert
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Rock

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Kaiserslautern

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


Unherzlich Willkommen 2010: Unherzlich Willkommen -
Die Wahrheit Liegt Dazwischen 2012: Die Wahrheit Liegt Dazwischen -
Sturm und Drang 2014: Sturm und Drang -
Jetzt Oder Nie 2015: Jetzt Oder Nie 9/10
Das Volk stellt die Leichen 2017: Das Volk stellt die Leichen -
Für Immer 2018: Für Immer -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | UNHERZ | Heavy Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FAIRTRADE FLOYD
Heavy Rock
SNAKEWINE
Heavy Rock
TRW
Heavy Rock

Poslední hodnocení


CRIPPLED BLACK PHOENIX
Great Escape
2018

obal



piha 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist