PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE OFFSPRING


OFFSPRING, THE (foto interpreta)
#186

Dexter Holland (zpěv, kytara)
Kevin Wasserman
(kytara)
Gregory Kriesel
(basa)
Pete Parada
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Garden Grove, California

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


The Offspring 1989: The Offspring 6/10
Ignition 1992: Ignition 6/10
Smash 1994: Smash 8/10
Ixnay On The Hombre 1997: Ixnay On The Hombre 8/10
Americana 1998: Americana 8/10
Conspiracy Of One 2000: Conspiracy Of One 7/10
Splinter 2003: Splinter 7/10
Greatest Hits [kompilace] 2005: Greatest Hits [kompilace] 8/10
Rise And Fall, Rage And Grace 2008: Rise And Fall, Rage And Grace 6/10
Happy Hour 2010: Happy Hour 5/10
Days Go By 2012: Days Go By 6/10
Let The Bad Times Roll 2021: Let The Bad Times Roll 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | OFFSPRING, THE | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KONFLIKT
Punk Rock
DRITTE WAHL
Punk Rock
3045 MÁM TĚ RÁD MARUŠKO
Punk Rock

Fanoušci


chromatic
902 bodů
Solitario
7 bodů
Isquieasuus
2754 bodů
Tanker
201 bodů
Rysko
83 bodů

ZOBRAZIT (11)

Poslední hodnocení


ET MORIEMUR
Epigrammata
2018

obal



Dub 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist