PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE OFFSPRING


OFFSPRING, THE (foto interpreta)
#186

Dexter Holland (zpěv, kytara)
Kevin Wasserman
(kytara)
Gregory Kriesel
(basa)
Pete Parada
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Garden Grove, California

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


The Offspring 1989: The Offspring 6/10
Ignition 1992: Ignition 6/10
Smash 1994: Smash 8/10
Ixnay On The Hombre 1997: Ixnay On The Hombre 8/10
Americana 1998: Americana 8/10
Conspiracy Of One 2000: Conspiracy Of One 7/10
Splinter 2003: Splinter 7/10
Greatest Hits [kompilace] 2005: Greatest Hits [kompilace] 8/10
Rise And Fall, Rage And Grace 2008: Rise And Fall, Rage And Grace 6/10
Happy Hour 2010: Happy Hour 5/10
Days Go By 2012: Days Go By 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | OFFSPRING, THE | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DESPERATE MIND, THE
Punk Rock
RED INSECT
Punk Rock
BUZZCOCKS
Punk Rock

Fanoušci


Isquieasuus
2754 bodů
Rysko
83 bodů
mrox
74 bodů
starbreaker
1304 bodů
Tanker
201 bodů

ZOBRAZIT (11)

Poslední hodnocení


LIVLØST
Cold Skin
2019

obal



Podzemní Hluk 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist