PŘIHLÁŠENÍ

GODWATT


GODWATT (foto interpreta)
#18280

Iommi (zpěv, kytara)
Motorgeezer
(basa)
Junkie
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Stoner / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Frosinone, Lazio

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


The Hard Ride of Mr. Slumber 2008: The Hard Ride of Mr. Slumber -
The Rough Sessions 2012: The Rough Sessions -
Senza Redenzione 2013: Senza Redenzione -
Catrame [EP] 2014: Catrame [EP] -
MMXVXMM 2015: MMXVXMM -
L´ultimo Sole 2016: L´ultimo Sole -
Necropolis 2018: Necropolis -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GODWATT | Stoner / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CURSUS
Stoner / Doom Metal
MOTHERSLOTH
Stoner / Doom Metal
TALBOT
Stoner / Doom Metal

Poslední hodnocení


RAPTURE
Crimes Against Humanity
2015

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist