PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NEUROTIC MACHINERY


NEUROTIC MACHINERY (foto interpreta)
#1826

Ondřej Uhlíř (zpěv)
Jan Pilík
(zpěv)
Aleš Haník
(kytara)
Michal Šedivý
(kytara, klávesy)
Martin Janů
(basa)
Martin Bárta
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Tachov

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandzone.cz
facebook.com



Diskografie


Catalept 2007: Catalept 7/10
Opsialgia 2010: Opsialgia 8/10
Exi(s)t [EP] 2012: Exi(s)t [EP] 6/10
Causality Principle 2015: Causality Principle -
Cognitive Dissonance 2017: Cognitive Dissonance 8/10
Nocturnal Misery 2020: Nocturnal Misery 7/10
A Loathsome Aberration 2022: A Loathsome Aberration -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NEUROTIC MACHINERY | Thrash / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ASTRAROT
Thrash / Death Metal
ELIGORIUM
Thrash / Death Metal
STORMGREY
Thrash / Death Metal

Fanoušci


cermi-cermak
12759 bodů
Pentagram
27170 bodů

Poslední hodnocení


RUSH
Clockwork Angels
2012

obal



Caligari 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist