PŘIHLÁŠENÍ

TOXPACK


TOXPACK (foto interpreta)
#18178

Daniel ´Schulle´ Schulz (zpěv)
Thomas ´Tommi Tox´ Rademacher
(kytara)
Erik Henning
(kytara)
Stephan Zebisch
(basa)
Oliver ´Zoppel´ von Prondzinsky
(bicí



HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Berlín

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.toxpack.de
facebook.com



Diskografie


Stadtgeflüster 2001: Stadtgeflüster -
Racheengel [EP] 2002: Racheengel [EP] -
Die andere Seite 2003: Die andere Seite -
Aggressive Kunst 2005: Aggressive Kunst -
Cultus Interruptus 2007: Cultus Interruptus -
Epidemie 2009: Epidemie -
Bastarde von Morgen 2011: Bastarde von Morgen -
Friss! 2014: Friss! -
Schall & Rausch 2017: Schall & Rausch 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TOXPACK | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LENIWIEC
Punk Rock
DESORT
Punk Rock
VNITŘNÍ FAKTOR
Punk Rock

Poslední hodnocení


ANNIHILATOR
King Of The Kill
1994

obal



asesino 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ




O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2017. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist