PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DAVID MAXIM MICIC


DAVID MAXIM MICIC (foto interpreta)
#18166

David Maxim Micic (kytara, klávesy, prog.)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Instrumental / Alternative Metal / Rock

ZEMĚ PŮVODU

Srbsko
Bělehrad

VZNIK / STATUS

aktivní



Diskografie


Bilo [EP] 2011: Bilo [EP] 9/10
Bilo 2.0 [EP] 2012: Bilo 2.0 [EP] -
Bilo 3.0 2013: Bilo 3.0 10/10
Ego [EP] 2015: Ego [EP] -
Eco 2015: Eco 8/10
Who Bit the Moon 2017: Who Bit the Moon -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DAVID MAXIM MICIC | Instrumental / Alternative Metal / Rock | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


H5N1
308 bodů

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist