PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

108


108 (foto interpreta)
#18120

Rob Fish (zpěv)
Vic DiCara
(zpěv, kytara)
Tim Cohen
(basa)
Mike Justian
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hardcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1991 / aktivní





Diskografie


Holyname 1993: Holyname -
Songs of Separation 1994: Songs of Separation -
Threefold Misery 1996: Threefold Misery 8/10
Curse of Instinct [EP] 1996: Curse of Instinct [EP] -
One Path for Me Through Destiny [live] 1997: One Path for Me Through Destiny [live] -
A New Beat from a Dead Heart 2007: A New Beat from a Dead Heart 7/10
18.61 2010: 18.61 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 108 | Hardcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BORN TO BURN
Hardcore
BLACKLISTED
Hardcore
DOWN TO NOTHING
Hardcore

Fanoušci


chromatic
898 bodů

Poslední hodnocení


FIRESPAWN
Abominate
2019

obal



Fear13 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist