PŘIHLÁŠENÍ

LES FATALS PICARDS


LES FATALS PICARDS (foto interpreta)
#18089

Paul (zpěv)
Laurent Honel
(kytara, basa)
Yves Giraud
(kytara, basa)
Jean-Marc Sauvagnargues
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Francie


VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Navet Maria 2001: Navet Maria -
Droit de véto 2003: Droit de véto -
Picardia Independenza 2005: Picardia Independenza -
Pamplemousse mécanique 2007: Pamplemousse mécanique -
Le Sens de la gravité 2009: Le Sens de la gravité -
Coming Out 2011: Coming Out -
Septième Ciel 2013: Septième Ciel -
Country Club 2016: Country Club -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LES FATALS PICARDS | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SPRAY
Punk Rock
EXNI!TO
Punk Rock
DISHARMONICI
Punk Rock

Poslední hodnocení


VADER
The Ultimate Incantation
1993

obal



Doctor 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist