PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MORK


MORK (foto interpreta)
#18031

Thomas Eriksen (zpěv, všechny nástroje)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Halden

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Isebakke 2013: Isebakke 9/10
Fortid og fremtid [EP] 2015: Fortid og fremtid [EP] 8/10
I sluket av myra [EP] 2015: I sluket av myra [EP] -
Den vandrende skygge 2016: Den vandrende skygge 9/10
Eremittens dal 2017: Eremittens dal 9/10
Det Svarte Juv 2019: Det Svarte Juv 8/10
Pesta [EP] 2020: Pesta [EP] 9/10
Katedralen 2021: Katedralen 8/10
Den Svevende Festning [EP] 2022: Den Svevende Festning [EP] 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MORK | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GJENFERDSEL
Black Metal
WOLFHOWL
Black Metal
WINDSWEPT
Black Metal

Fanoušci


Luciper666
10 bodů
Eicherik
3835 bodů

Poslední hodnocení


KRILLOAN
Stories of Times Forgotten [EP]
2021

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist