PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MORK


MORK (foto interpreta)
#18031

Thomas Eriksen (zpěv, všechny nástroje)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Halden

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Isebakke 2013: Isebakke 9/10
Fortid og fremtid [EP] 2015: Fortid og fremtid [EP] 8/10
I sluket av myra [EP] 2015: I sluket av myra [EP] -
Den vandrende skygge 2016: Den vandrende skygge 9/10
Eremittens dal 2017: Eremittens dal 9/10
Det Svarte Juv 2019: Det Svarte Juv 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MORK | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MORTIFERA
Black Metal
NATTARVET
Black Metal
HAUNT
Black Metal

Fanoušci


Eicherik
3345 bodů
piha
46206 bodů

Poslední hodnocení


MASS WORSHIP
Mass Worship
2019

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist