DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SPOIL ENGINE


SPOIL ENGINE (foto interpreta)
#17870

Iris Goessens (zpěv)
Steven ´Gaze´ Sanders
(kytara)
Bart Vandeportaele
(kytara)
Dave De Loco
(basa)
Matthijs Quaars
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal / Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Belgie
Roeselare

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Skinnerbox v.07 2007: Skinnerbox v.07 -
Antimatter 2009: Antimatter -
The Art of Imperfection 2012: The Art of Imperfection -
Stormsleeper 2017: Stormsleeper 7/10
Renaissance Noire 2019: Renaissance Noire 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SPOIL ENGINE | Melodic Death Metal / Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DESOSPHERES
Melodic Death Metal / Metalcore
REDSKY
Melodic Death Metal / Metalcore
DULCAMARA
Melodic Death Metal / Metalcore

Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist