PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

VIOLET COLD


VIOLET COLD (foto interpreta)
#17820

Emin Guliyev (vše)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Atmospheric Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Ázerbájdžán
Baku

VZNIK / STATUS

2013 / aktivní



Diskografie


Desperate Dreams 2015: Desperate Dreams -
Magic Night 2016: Magic Night -
Neuronaut 2016: Neuronaut -
Anomie 2017: Anomie 9/10
Sommermorgen (Pt. I) - Innocence 2018: Sommermorgen (Pt. I) - Innocence 7/10
Sommermorgen (Pt. II) - Joy 2018: Sommermorgen (Pt. II) - Joy -
Sommermorgen (Pt. III) - Nostalgia 2018: Sommermorgen (Pt. III) - Nostalgia 7/10
kOsmik 2019: kOsmik 8/10
I Am Isolation [EP] 2019: I Am Isolation [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | VIOLET COLD | Atmospheric Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WILT
Atmospheric Black Metal
DRAWN INTO DESCENT
Atmospheric Black Metal
DAWN RAY´D
Atmospheric Black Metal

Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist