PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

METALIAN


METALIAN (foto interpreta)
#17810

Ian (zpěv, kytara)
Simon
(kytara)
Andres Arango
(basa)
Tony
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Speed Metal

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Montreal, Quebec

VZNIK / STATUS

aktivní



Diskografie


Wasteland 2009: Wasteland -
Rock Solid [EP] 2011: Rock Solid [EP] -
Metal Fire & Ice [EP] 2015: Metal Fire & Ice [EP] -
Midnight Rider 2017: Midnight Rider 8/10
Vortex 2019: Vortex 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | METALIAN | Heavy / Speed Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ANNATHEMA
Heavy / Speed Metal
WRECKING CREW
Heavy / Speed Metal
BLIZZEN
Heavy / Speed Metal

Poslední hodnocení


ANAAL NATHRAKH
Hell Is Empty, And All The Devils Are Here
2007

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist