PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

METALIAN


METALIAN (foto interpreta)
#17810

Ian (zpěv, kytara)
Simon
(kytara)
Andres Arango
(basa)
Tony
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Speed Metal

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Montreal, Quebec

VZNIK / STATUS

aktivní



Diskografie


Wasteland 2009: Wasteland -
Rock Solid [EP] 2011: Rock Solid [EP] -
Metal Fire & Ice [EP] 2015: Metal Fire & Ice [EP] -
Midnight Rider 2017: Midnight Rider 8/10
Vortex 2019: Vortex 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | METALIAN | Heavy / Speed Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GAINA
Heavy / Speed Metal
EX.DANGER
Heavy / Speed Metal
MYSTIK
Heavy / Speed Metal

Poslední hodnocení


NARNIA
From Darkness to Light
2019

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist