DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

VOIVOD


VOIVOD (foto interpreta)
#178

Denis ´Snake´ Bélanger (zpěv)
Daniel ´Chevy´ Mongrain
(kytara)
Dominique ´Rocky´ Laroche
(basa)
Michel ´Away´ Langevin
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash / Progressive Metal

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Jonquiere, Quebec

VZNIK / STATUS

1981 / aktivní



Diskografie


War And Pain 1984: War And Pain 8/10
Rrröööaaarrr 1986: Rrröööaaarrr 8/10
Killing Technology 1987: Killing Technology 9/10
Dimension Hatröss 1988: Dimension Hatröss 9/10
Nothingface 1989: Nothingface 8/10
Angel Rat 1991: Angel Rat 8/10
The Outer Limits 1993: The Outer Limits 9/10
Negatron 1995: Negatron 8/10
Phobos 1997: Phobos 9/10
Voivod 2003: Voivod 8/10
D-V-O-D-1 [DVD] 2005: D-V-O-D-1 [DVD] 10/10
Katorz 2006: Katorz 7/10
Infini 2009: Infini 8/10
Tatsumaki: Voivod In Japan [DVD] 2009: Tatsumaki: Voivod In Japan [DVD] 10/10
Warriors Of Ice [live] 2011: Warriors Of Ice [live] 8/10
Live At Roadburn 2011 [live] 2012: Live At Roadburn 2011 [live] 9/10
Target Earth 2013: Target Earth 8/10
Post Society [EP] 2016: Post Society [EP] 8/10
Silver Machine [EP] 2017: Silver Machine [EP] -
Always Moving [EP] 2018: Always Moving [EP] -
The Wake 2018: The Wake 7/10
The End of Dormancy [EP] 2020: The End of Dormancy [EP] 7/10
Lost Machine - Live [live] 2020: Lost Machine - Live [live] -
Synchro Anarchy 2022: Synchro Anarchy 9/10
Ultraman [EP] 2022: Ultraman [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | VOIVOD | Thrash / Progressive Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


carott
66 bodů
Kyllusha
8 bodů
Thrashator
14500 bodů
Šnejdy (st.)
1862 bodů
starman
6420 bodů

ZOBRAZIT (21)

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist