PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GLASS HAMMER


GLASS HAMMER (foto interpreta)
#17705

Susie Bogdanowicz (zpěv)
Fred Schendel
(zpěv, kytara, klávesy)
Steve Babb
(basa, klávesy, zpěv)
Aaron Raulston
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Chattanooga, Tennessee

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

glasshammer.com
facebook.com



Diskografie


Journey Of The Dunadan 1993: Journey Of The Dunadan -
Perelandra 1995: Perelandra -
On to Evermore 1998: On to Evermore -
Chronometree 2000: Chronometree -
The Middle Earth Album 2001: The Middle Earth Album -
Lex Rex 2002: Lex Rex -
Shadowlands 2004: Shadowlands -
The Inconsolable Secret 2005: The Inconsolable Secret -
Culture of Ascent 2007: Culture of Ascent -
Three Cheers for the Broken-Hearted 2009: Three Cheers for the Broken-Hearted -
If 2010: If -
Cor Cordium 2011: Cor Cordium -
Perilous 2012: Perilous -
Ode to Echo 2014: Ode to Echo 7/10
The Breaking of the World 2015: The Breaking of the World 6/10
Valkyrie 2016: Valkyrie 8/10
Chronomonaut 2018: Chronomonaut -
Dreaming City 2020: Dreaming City -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GLASS HAMMER | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PTF
Progressive Rock
ALCHEMY
Progressive Rock
SYNKOPY 61
Progressive Rock

Poslední hodnocení


MEGADETH
Dystopia
2016

obal



metalgods 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist