PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GOJIRA


GOJIRA (foto interpreta)
#175

Joe Duplantier (zpěv, kytara)
Christian Andreu
(kytara)
Jean-Michel Labadie
(basa)
Mario Duplantier
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Groove / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Ondres

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Terra Incognita 2000: Terra Incognita 7/10
Maciste All Inferno [EP] 2003: Maciste All Inferno [EP] -
The Link 2003: The Link 8/10
The Link Alive [DVD] 2004: The Link Alive [DVD] 9/10
From Mars To Sirius 2005: From Mars To Sirius 9/10
The Way Of All Flesh 2008: The Way Of All Flesh 9/10
End of Time [EP] 2012: End of Time [EP] -
L´enfant Sauvage 2012: L´enfant Sauvage 9/10
Les Enfants sauvages [live] 2014: Les Enfants sauvages [live] -
Magma 2016: Magma 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GOJIRA | Groove / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SIECRIST
Groove / Death Metal
CIRROSIS
Groove / Death Metal
CHRONICLES OF HATE
Groove / Death Metal

Fanoušci


Eidy
171 bodů
godis9
240 bodů
WALKonAIR
0 bodů
Entrex
2 bodů
steblohaf
6561 bodů

ZOBRAZIT (16)

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist