PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GUN BARREL


GUN BARREL (foto interpreta)
#1739

Patrick Sühl (zpěv)
Rolf Tanzius
(kytara)
Tom Kintgen
(basa)
Toni Pinciroli
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Cologne

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Power-Dive 2001: Power-Dive -
Battle-Tested 2003: Battle-Tested 8/10
Bombard Your Soul 2005: Bombard Your Soul -
Outlaw Invasion 2008: Outlaw Invasion 8/10
Brace For Impact 2012: Brace For Impact 8/10
Damage Dancer 2014: Damage Dancer 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GUN BARREL | Heavy / Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TAD MOROSE
Heavy / Power Metal
MERIDIAN
Heavy / Power Metal

Poslední hodnocení


LINDEMANN
F & M
2019

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist