PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABADDON INCARNATE


ABADDON INCARNATE (foto interpreta)
#1731

Steve Maher (zpěv, kytara)
Bill Whelan
(zpěv, kytara)
Steve Finnerty
(basa)
Johnny King
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Grindcore

ZEMĚ PŮVODU

Irsko
Dublin

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní



Diskografie


The Last Supper 1999: The Last Supper 7/10
Nadir 2001: Nadir 8/10
Dark Crusade 2004: Dark Crusade 8/10
Cascade 2009: Cascade 8/10
Pessimist 2014: Pessimist -
Live Pessimism [live] 2017: Live Pessimism [live] -
The Wretched Sermon 2022: The Wretched Sermon -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABADDON INCARNATE | Grindcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CAMPHORA MONOBROMATA
Grindcore
KILL, THE
Grindcore
CRYPTIC VOID
Grindcore

Fanoušci


Rock´N´Roll Hell
237873 bodů

Poslední hodnocení


SOULFLY
Totem
2022

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist