DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DRUG HONKEY


DRUG HONKEY (foto interpreta)
#17253

Honkey Head (zpěv, synt., samply)
Hobbs
(kytara)
Brown Honkey
(basa)
B.H. Honkey
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Experimental Death / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Chicago, Illinois

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní



Diskografie


Drug Honkey 2002: Drug Honkey -
Hail Satan 2005: Hail Satan -
Death Dub 2008: Death Dub -
Ghost in the Fire 2012: Ghost in the Fire -
Cloak of Skies 2017: Cloak of Skies -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DRUG HONKEY | Experimental Death / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist