PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ACOD


ACOD (foto interpreta)
#17122

Fred (zpěv)
Chris
(kytara)
JB
(kytara)
Jérome
(basa)
Raph
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Marseille

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Point Zero 2009: Point Zero -
First Earth Poison 2011: First Earth Poison -
Another Path... [EP] 2014: Another Path... [EP] -
II The Maelstrom 2015: II The Maelstrom -
Inner Light [EP] 2016: Inner Light [EP] -
The Divine Triumph 2018: The Divine Triumph -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ACOD | Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DESCENDING
Melodic Death Metal
EIWITUS
Melodic Death Metal
KATASTROF
Melodic Death Metal

Poslední hodnocení


APOCALYPTICA
Cell-0
2020

obal



Doctor 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist