PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TANZWUT


TANZWUT (foto interpreta)
#1702

Mike ´Teufel´ Paulenz (zpěv, dudy)
Martin Ukrasvan
(kytara, zpěv, dudy, mořská trubka)
Der Zwilling
(basa, dudy)
Thrymr
(dudy, šalmaj)
Pyro
(dudy, šalmaj)
Shumon
(bicí, klávesy)
Oually
(bicí, klávesy)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Industrial Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Berlín

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Tanzwut 1999: Tanzwut -
Labyrinth Der Sinne 2000: Labyrinth Der Sinne 6/10
Ihr Wolltet Spass 2004: Ihr Wolltet Spass 7/10
Schattenreiter 2006: Schattenreiter 8/10
Morus et Diabulus 2011: Morus et Diabulus -
Weiße Nächte 2011: Weiße Nächte 7/10
Höllenfahrt 2013: Höllenfahrt -
Eselsmesse 2014: Eselsmesse -
Freitag der 13. 2015: Freitag der 13. 7/10
Schreib es mit Blut 2016: Schreib es mit Blut 8/10
Seemannsgarn 2019: Seemannsgarn -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TANZWUT | Industrial Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BIOPSYHOZ
Industrial Metal
GENITORTURERS
Industrial Metal

Poslední hodnocení


MODUS
Modus
1979

obal



Riff 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist