PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DEVOURMENT


DEVOURMENT (foto interpreta)
#1701

Ruben Rosas (zpěv, kytara)
Chris Andrews
(kytara)
Dave Spencer
(basa)
Brad Fincher
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Brutal Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Dallas, Texas

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


Molesting The Decapitated 1999: Molesting The Decapitated 9/10
Butcher The Weak 2005: Butcher The Weak 8/10
Unleash The Carnivore 2009: Unleash The Carnivore 8/10
Conceived in Sewage 2013: Conceived in Sewage 7/10
Obscene Majesty 2019: Obscene Majesty 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DEVOURMENT | Brutal Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BURST BOWEL
Brutal Death Metal
AGHASURA
Brutal Death Metal
DEATH DU JOUR
Brutal Death Metal

Fanoušci


Hrot77
93 bodů
destroyer666
105 bodů
haypa
1413 bodů
Congenital Anomalies
69 bodů
Rock´N´Roll Hell
183846 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


DECADENCE
Undergrounder
2017

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist