PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AGALLOCH


AGALLOCH (foto interpreta)
#168

John Haughm (zpěv, kytara)
Don Anderson
(kytara, piano)
Jason William Walton
(basa)
Aesop Dekker
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Folk / Dark Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Portland, Oregon

VZNIK / STATUS

1995 / rozpad



Diskografie


Pale Folklore 1999: Pale Folklore 8/10
Of Stone, Wind, and Pillor [EP] 2001: Of Stone, Wind, and Pillor [EP] 7/10
The Mantle 2002: The Mantle 8/10
Tomorrow Will Never Come [EP] 2003: Tomorrow Will Never Come [EP] 7/10
The Grey [EP] 2004: The Grey [EP] 6/10
Ashes Against The Grain 2006: Ashes Against The Grain 9/10
The White [EP] 2008: The White [EP] 7/10
Marrow Of The Spirit 2010: Marrow Of The Spirit 8/10
Faustian Echoes [EP] 2012: Faustian Echoes [EP] -
The Serpent & the Sphere 2014: The Serpent & the Sphere 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AGALLOCH | Folk / Dark Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


prepil
8901 bodů
starbreaker
1304 bodů
Sexína
32 bodů
Onotius
249 bodů
Crippled Reverend
6049 bodů

ZOBRAZIT (11)

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist