PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ENERGEMA


ENERGEMA (foto interpreta)
#16753

Alejandro Pinzón (zpěv)
Nicolas Waldo
(kytara)
Andres Parada
(kytara)
Daniel Pinzon
(basa)
Leandro Arias
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal / Shred

ZEMĚ PŮVODU

Kolumbie
Bogotá

VZNIK / STATUS

2015 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

facebook.com



Diskografie


Eternity [single] 2016: Eternity [single] -
The Lion´s Forces 2016: The Lion´s Forces -
World Of Zionix 2017: World Of Zionix -
Eternal War 2018: Eternal War -
The Magic Wardrobe [EP] 2018: The Magic Wardrobe [EP] -
Magical Force 2019: Magical Force -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ENERGEMA | Power Metal / Shred | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


17586063
Power Metal / Shred

Poslední hodnocení


FIRESPAWN
Abominate
2019

obal



Fear13 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist