PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ECHOLYN


ECHOLYN (foto interpreta)
#16720

Ray Weston (zpěv, basa)
Brett Kull
(kytara, zpěv)
Chris Buzby
(klávesy, zpěv)
Tom Hyatt
(basa)
Paul Ramsey
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Philadelphia, Pennsylvania

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.echolyn.com
bandcamp.com




Diskografie


Echolyn 1991: Echolyn -
Suffocating the Bloom 1992: Suffocating the Bloom -
As the World 1995: As the World -
When the Sweet Turns Sour 1996: When the Sweet Turns Sour -
Cowboy Poems Free 2000: Cowboy Poems Free -
Mei 2002: Mei -
The End Is Beautiful 2005: The End Is Beautiful -
Echolyn 2012: Echolyn -
I Heard You Listening 2015: I Heard You Listening 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ECHOLYN | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


JOHN WEST
Progressive Rock
DEAR HUNTER, THE
Progressive Rock
CRASH THE SYSTEM
Progressive Rock

Poslední hodnocení


BATTLE BEAST
No More Hollywood Endings
2019

obal



POWER ROSSI 1/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist