PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DORO


DORO (foto interpreta)
#164

Doro Pesch (zpěv)
Bas Maas
(kytara)
Luca Princiotta
(kytara, klávesy)
Nick Douglas
(basa)
Harrison Young
(klávesy)
Johnny Dee
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Düsseldorf

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Force Majeure 1989: Force Majeure 9/10
Doro 1990: Doro 9/10
True At Heart 1991: True At Heart 8/10
Angels Never Die 1993: Angels Never Die 8/10
Doro Live [live] 1993: Doro Live [live] 9/10
Machine II Machine 1995: Machine II Machine 7/10
Love Me In Black 1998: Love Me In Black 7/10
Calling The Wild 2000: Calling The Wild 8/10
Fight 2002: Fight 8/10
Classic Diamonds 2004: Classic Diamonds 9/10
Warrior Soul 2006: Warrior Soul 7/10
Fear No Evil 2009: Fear No Evil 9/10
Raise Your Fist 2012: Raise Your Fist 8/10
Love´s Gone To Hell [EP] 2016: Love´s Gone To Hell [EP] 7/10
Strong and Proud - 30 Years of Rock and Metal [DVD] 2016: Strong and Proud - 30 Years of Rock and Metal [DVD] -
Forever Warriors / Forever United 2018: Forever Warriors / Forever United 6/10
Backstage to Heaven [EP] 2019: Backstage to Heaven [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DORO | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FROM EDEN TO EXILE
Heavy Metal
TYGA MYRA
Heavy Metal
MORDOR
Heavy Metal

Fanoušci


mrox
74 bodů
Pajuška Nina
0 bodů
Pentagram
27170 bodů
Konstantinas1
0 bodů
Temnice Potemná
163 bodů

ZOBRAZIT (26)

Poslední hodnocení


JUDICATOR
Let There Be Nothing
2020

obal



POWER ROSSI 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist