PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ELEINE


ELEINE (foto interpreta)
#16390

Madeleine ´Eleine´ Liljestam (zpěv)
Rikard Ekberg
(kytara, zpěv)
Ludwig Dante
(kytara)
Anton Helgesson
(basa)
Jesper Sunnhagen
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Symphonic Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Landskrona, Skåne

VZNIK / STATUS

2011 / aktivní



Diskografie


Eleine 2015: Eleine -
Until the End 2018: Until the End 8/10
All Shall Burn [EP] 2019: All Shall Burn [EP] -
Dancing in Hell 2020: Dancing in Hell 7/10
Acoustic in Hell [EP] 2022: Acoustic in Hell [EP] 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ELEINE | Symphonic Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FEMME FATALE
Symphonic Metal
RAVENIA
Symphonic Metal
ELYSATIUM
Symphonic Metal

Poslední hodnocení


PROLONG ANOXIA
Perpetual Murder
2022

obal



Caligari 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist