PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ARTILLERY


ARTILLERY (foto interpreta)
#1637

Michael Dahl Bastholm (zpěv)
Michael Stützer
(kytara)
Morten Stützer
(kytara)
Peter Thorslund
(basa)
Josua Madsen
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Dánsko
Taastrup

VZNIK / STATUS

1982 / aktivní



Diskografie


Fear Of Tomorrow 1985: Fear Of Tomorrow 9/10
Terror Squad 1987: Terror Squad 9/10
By Inheritance 1990: By Inheritance 9/10
Deadly Relics [kompilace] 1998: Deadly Relics [kompilace] 8/10
B.A.C.K. 1999: B.A.C.K. 8/10
When Death Comes 2009: When Death Comes 9/10
One Foot In The Grave, The Other One In The Trash [live] 2009: One Foot In The Grave, The Other One In The Trash [live] 8/10
My Blood 2011: My Blood 8/10
Legions 2013: Legions 9/10
Penalty by Perception 2016: Penalty by Perception 7/10
The Face of Fear 2018: The Face of Fear 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ARTILLERY | Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ENTER 6
Thrash Metal
PROAGRESSION
Thrash Metal
ARISEN FROM NOTHING
Thrash Metal

Fanoušci


Kang
5052 bodů
starbreaker
1304 bodů
prepil
8901 bodů
samorost
8211 bodů
zakuji
1401 bodů

ZOBRAZIT (17)

Poslední hodnocení


TIMO TOLKKI´S AVALON
Return To Eden
2019

obal



Chaos 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist