PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

POISON THE WELL


POISON THE WELL (foto interpreta)
#1631

Jeffrey Moreira (zpěv)
Ryan Primack
(kytara)
Brad Clifford
(kytara)
Mike MacIvor
(basa)
Chris Hornbrook
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hardcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Miami

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


The Opposite Of December 1999: The Opposite Of December 7/10
Tear From The Red 2002: Tear From The Red 8/10
You Come Before You 2003: You Come Before You 10/10
Versions 2007: Versions 9/10
The Tropic Rot 2009: The Tropic Rot 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | POISON THE WELL | Hardcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


H2O
Hardcore
POINT BLANK RANGE
Hardcore
OCTOBER FILE
Hardcore

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist