PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LIMETAL


LIMETAL (foto interpreta)
#16111

Fany Michalík (zpěv)
Jarda Bartoň
(kytara)
Jirka Šperl
(kytara)
Vašek Vlasák
(basa)
Lukáš Pavlík
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock / Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Ostrava

VZNIK / STATUS

2015 / aktivní



Diskografie


Limetal [EP] 2015: Limetal [EP] 7/10
Pravdu ukáže čas 2016: Pravdu ukáže čas 8/10
Limetal 2017: Limetal 7/10
Swingers párty [EP] 2018: Swingers párty [EP] 7/10
Znamení 2019: Znamení 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LIMETAL | Hard Rock / Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CIRCLE CREEK
Hard Rock / Heavy Metal
REAR NAKED CHOKE
Hard Rock / Heavy Metal
CROSSHEAD
Hard Rock / Heavy Metal

Fanoušci


fidarka
5096 bodů
Magua
30360 bodů

Poslední hodnocení


KORN
Follow The Leader
1998

obal



biohazard 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist