PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SATHANAS


SATHANAS (foto interpreta)
#1605

Paul Tucker (zpěv, kytara)
Bill Davidson
(basa, zpěv)
Jim Strauss
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New Brighton

VZNIK / STATUS

1988 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.sathanas.net




Diskografie


Black Earth 1996: Black Earth 7/10
Armies Of Charon 1997: Armies Of Charon -
Thy Dark Heavens 2001: Thy Dark Heavens -
Entering The Diabolic Trinity 2005: Entering The Diabolic Trinity -
Hex Nefarious 2007: Hex Nefarious 7/10
Crowned Infernal 2007: Crowned Infernal 8/10
Nightrealm Apocalypse 2009: Nightrealm Apocalypse -
La Hora De Lucifer 2012: La Hora De Lucifer 8/10
Worship the Devil 2015: Worship the Devil 7/10
Necrohymns 2018: Necrohymns 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SATHANAS | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BLOODHYMNS
Black / Death Metal
ALTAR OF ROT
Black / Death Metal
NECROLOGICAL
Black / Death Metal

Poslední hodnocení


OBLITERATE
Tangled Ways
2003

obal



chromatic 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist