PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

VEIL OF MAYA


VEIL OF MAYA (foto interpreta)
#1602

Lukas Magyar (zpěv)
Marc Okubo
(kytara)
Danny Hansen
(basa)
Sammy Applebaum
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Technical Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Barrington, Illinois

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


All Things Set Aside 2006: All Things Set Aside 6/10
The Common Man´s Collapse 2008: The Common Man´s Collapse 8/10
[id] 2010: [id] 8/10
Eclipse 2012: Eclipse -
Matriarch 2015: Matriarch -
False Idol 2017: False Idol -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | VEIL OF MAYA | Technical Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


THY ART IS MURDER
Technical Deathcore
DAYUM
Technical Deathcore

Poslední hodnocení


WARKINGS
Revenge
2020

obal



steblohaf 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist