PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

VOMITORY


VOMITORY (foto interpreta)
#160

Erik Rundqvist (zpěv, basa)
Urban Gustafsson
(kytara)
Peter Östlund
(kytara)
Tobias ´Tobben´ Gustafsson
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Karlstadt

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Raped In Their Own Blood 1996: Raped In Their Own Blood 8/10
Redemption 1999: Redemption 9/10
Revelation Nausea 2001: Revelation Nausea 9/10
Blood Rapture 2002: Blood Rapture 8/10
Primal Massacre 2004: Primal Massacre 8/10
Terrorize Brutalize Sodomize 2007: Terrorize Brutalize Sodomize 9/10
Carnage Euphoria 2009: Carnage Euphoria 8/10
Opus Mortis VIII 2011: Opus Mortis VIII 9/10
Dead & Drunk - Live! [DVD] 2011: Dead & Drunk - Live! [DVD] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | VOMITORY | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MORTA SKULD
Death Metal
TRIUMVIR FOUL
Death Metal
DETEST
Death Metal

Fanoušci


prepil
8901 bodů
Immortal SEP
61988 bodů
Hateroman
199 bodů
godis9
235 bodů
coco loco
1203 bodů

ZOBRAZIT (10)

Poslední hodnocení


CHURCH OF DISGUST
Consumed by Slow Putrefaction [EP]
2020

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist