PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SADIST


SADIST (foto interpreta)
#1596

Trevor Nadir (zpěv)
Tommy Talamanca
(kytara, klávesy)
Jeroen Paul Thesseling
(basa)
Romain Goulon
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Janov

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.sadist.it
facebook.com



Diskografie


Above The Light 1993: Above The Light 9/10
Tribe 1996: Tribe 10/10
Crust 1997: Crust 8/10
Lego 2000: Lego 4/10
Sadist 2007: Sadist 9/10
Season In Silence 2010: Season In Silence 8/10
Hyaena 2015: Hyaena 8/10
Spellbound 2018: Spellbound 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SADIST | Progressive Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VORTECH
Progressive Death Metal
VOICE OF WINTER
Progressive Death Metal
SERDCE
Progressive Death Metal

Fanoušci


Kuba
12000 bodů
tenebrae
7115 bodů
prepil
8901 bodů
piha
59687 bodů
cermi-cermak
12759 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


HIM
Tears On Tape
2013

obal



Dizzy 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist