PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SADIST


SADIST (foto interpreta)
#1596

Trevor Nadir (zpěv)
Tommy Talamanca
(kytara, klávesy)
Andy Marchini
(basa)
Alessio Spallarossa
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Janov

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.sadist.it
facebook.com



Diskografie


Above The Light 1993: Above The Light 9/10
Tribe 1996: Tribe 10/10
Crust 1997: Crust 8/10
Lego 2000: Lego 4/10
Sadist 2007: Sadist 9/10
Season In Silence 2010: Season In Silence 8/10
Hyaena 2015: Hyaena 8/10
Spellbound 2018: Spellbound 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SADIST | Progressive Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DISSENTIENT
Progressive Death Metal
NEAR LIFE
Progressive Death Metal
GRORR
Progressive Death Metal

Fanoušci


tenebrae
7115 bodů
zakuji
1409 bodů
prepil
8901 bodů
cermi-cermak
12759 bodů
Kuba
12000 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


CANDLEMASS
Epicus Doomicus Metallicus
1986

obal



metalgods 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist