PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

OXIDISED RAZOR


OXIDISED RAZOR (foto interpreta)
#15902

Jhony (zpěv)
Aaron
(kytara)
Luis ´Brain´
(basa)
Luis ´Cryptas´
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal / Goregrind

ZEMĚ PŮVODU

Mexiko
Ciudad Nezahualcóyotl

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


La realidad es sangrienta 2001: La realidad es sangrienta -
...Carne...Sangre... 2003: ...Carne...Sangre... 5/10
Los vendedores de la muerte 2006: Los vendedores de la muerte 6/10
Cover-ed with Blood [EP] 2009: Cover-ed with Blood [EP] -
Rise of the Worms 2010: Rise of the Worms -
Gore-Invasion [EP] 2012: Gore-Invasion [EP] 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | OXIDISED RAZOR | Death Metal / Goregrind | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HUMAN COMPOST
Death Metal / Goregrind
CHOKED BY OWN VOMITS
Death Metal / Goregrind
CORPSE IN THE CRAWLSPACE, THE
Death Metal / Goregrind

Poslední hodnocení


ZOMBIE COOKBOOK
Cinetrash [EP]
2010

obal



Rock´N´Roll Hell 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist