PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EMBALMING THEATRE


EMBALMING THEATRE (foto interpreta)
#15901

Esop Moced (zpěv)
P. Halous
(kytara)
A. Dice
(kytara)
Pat E.
(basa)
Li Quescent
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Goregrind / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švýcarsko


VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


Sweet Chainsaw Melodies 2003: Sweet Chainsaw Melodies 8/10
Hormones from the Dead [EP] 2004: Hormones from the Dead [EP] 9/10
The World Is a Stage... for Murder! 2005: The World Is a Stage... for Murder! 8/10
Unamused Rancid Flesh 2010: Unamused Rancid Flesh 8/10
Infectious [EP] 2013: Infectious [EP] 9/10
No Grind for Old Men [EP] 2014: No Grind for Old Men [EP] 8/10
Sadisticannibal [EP] 2015: Sadisticannibal [EP] 9/10
Hand Grenade Baptism [EP] 2015: Hand Grenade Baptism [EP] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EMBALMING THEATRE | Goregrind / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CARCASS
Goregrind / Death Metal

Fanoušci


Rock´N´Roll Hell
181000 bodů

Poslední hodnocení


HEAVENLY
Virus
2006

obal



Chaos 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist