PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

3


3 (foto interpreta)
#15892

Joey Eppard (zpěv, kytara)
Billy Riker
(kytara, efekty)
Daniel Grimsland
(basa)
Chris ´Gartdrumm´ Gartmann
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Woodstock, New York

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní



Diskografie


Paint by Number 1999: Paint by Number -
Summercamp Nightmare 2003: Summercamp Nightmare -
Wake Pig 2004: Wake Pig -
The End Is Begun 2007: The End Is Begun -
Revisions 2009: Revisions -
The Ghost You Gave to Me 2011: The Ghost You Gave to Me 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 3 | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PTF
Progressive Rock
SATURN
Progressive Rock
PALLAS
Progressive Rock

Poslední hodnocení


MODUS
Modus
1979

obal



Riff 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist