DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FATEFUL FINALITY


FATEFUL FINALITY (foto interpreta)
#15859

Simon Schwarzer (zpěv, kytara)
Patrick Prochiner
(kytara, zpěv)
Philipp Mürder
(basa)
Mischa Wittek
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Weil der Stadt

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní



Diskografie


Fateful Finality [EP] 2009: Fateful Finality [EP] -
King Of Torture 2011: King Of Torture -
Battery 2015: Battery 7/10
Mankind 2017: Mankind 8/10
Executor 2019: Executor 8/10
Finish ´Em [EP] 2021: Finish ´Em [EP] -
Emperor of the Weak 2022: Emperor of the Weak -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FATEFUL FINALITY | Heavy / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CLOUDYCATORS, THE
Heavy / Thrash Metal
FURY
Heavy / Thrash Metal
CRITICAL SOLUTION
Heavy / Thrash Metal

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist