PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BORN OF OSIRIS


BORN OF OSIRIS (foto interpreta)
#1580

Ronnie Canizaro (zpěv)
Lee Mckinney
(kytara)
Joe Buras
(klávesy)
David Da Rocha
(basa)
Cameron Losch
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Chicago, Illinois

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní



Diskografie


The New Reign 2007: The New Reign -
A Higher Place 2009: A Higher Place 7/10
The Discovery 2011: The Discovery 8/10
Tomorrow We Die Alive 2013: Tomorrow We Die Alive -
Soul Sphere 2015: Soul Sphere -
The Eternal Reign 2017: The Eternal Reign -
The Simulation 2019: The Simulation -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BORN OF OSIRIS | Progressive Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TORTURED SAINT
Progressive Deathcore
SUBSTRUCTURE
Progressive Deathcore

Fanoušci


Kuba
12000 bodů

Poslední hodnocení


IN AETERNUM
Forever Blasphemy
1999

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist