PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALL THEM WITCHES


ALL THEM WITCHES (foto interpreta)
#15759

Charles Michael Parks Jr. (zpěv, basa)
Ben McLeod
(kytara)
Jonathan Draper
(klávesy)
Robby Staebler
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Psychedelic / Stoner Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Nashville, Tennessee

VZNIK / STATUS

2012 / aktivní



Diskografie


Our Mother Electricity 2012: Our Mother Electricity -
Lightning at the Door 2013: Lightning at the Door -
A Sweet Release [EP] 2015: A Sweet Release [EP] -
Dying Surfer Meets His Maker 2015: Dying Surfer Meets His Maker -
Sleeping Through The War 2017: Sleeping Through The War -
ATW 2018: ATW -
Nothing as the Ideal 2020: Nothing as the Ideal -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALL THEM WITCHES | Psychedelic / Stoner Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SUNGRAZER
Psychedelic / Stoner Rock
SEEDY JEEZUS
Psychedelic / Stoner Rock
MY SLEEPING KARMA
Psychedelic / Stoner Rock

Poslední hodnocení


LEBENSSUCHT
-273,15°C
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist