PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SUICIDE SILENCE


SUICIDE SILENCE (foto interpreta)
#1567

Hernan ´Eddie´ Hermida (zpěv)
Mark Heylmun
(kytara)
Chris Garza
(kytara)
Dan Kenny
(basa)
Alex Lopez
(bicí)



HUDEBNÍ ŽÁNR

Metalcore / Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Riverside

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


The Cleansing 2007: The Cleansing 8/10
No Time To Bleed 2009: No Time To Bleed 8/10
The Black Crown 2011: The Black Crown 8/10
You Can´t Stop Me 2014: You Can´t Stop Me 7/10
Sacred Words [EP] 2015: Sacred Words [EP] -
Suicide Silence 2017: Suicide Silence 6/10
Live & Mental [live] 2019: Live & Mental [live] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SUICIDE SILENCE | Metalcore / Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LESS FORTUNATE, THE
Metalcore / Nu Metal

Fanoušci


Misha.666
98 bodů
kacenka666
25 bodů
Tracyn
7 bodů
mrox
74 bodů
asesino
930 bodů

ZOBRAZIT (8)

Poslední hodnocení


RODS, THE
Brotherhood of Metal
2019

obal



Riff 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist