PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PENSÉES NOCTURNES


PENSÉES NOCTURNES (foto interpreta)
#1558

Vaerohn (zpěv, všechny nástroje)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Avant-garde Black Metal / Neoclassical

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Paříž

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


Vacuum 2009: Vacuum 9/10
Grotesque 2010: Grotesque -
Ceci est de la Musique 2011: Ceci est de la Musique -
Nom d´une Pipe! 2013: Nom d´une Pipe! -
À boire et à manger 2016: À boire et à manger 9/10
Grand Guignol Orchestra 2019: Grand Guignol Orchestra 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PENSÉES NOCTURNES | Avant-garde Black Metal / Neoclassical | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist